Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Με εμπειρία 70 ετών στον κόσμο των μεταλλικών κατασκευών και διαμόρφωσης μετάλλου.

Εμπειρια 70 ετων

Η Βιομηχανία Ευαγγελόπουλος έχει τεράστια εμπειρία 70 ετών στον κόσμο των μεταλλικών κατασκευών και διαμόρφωσης μετάλλου.

Βρίσκεται στο 8ο χλμ. επί της Εθνικής οδού Καρδίτσας Αθηνών.

Διαθέτει ένα νέο ιδιόκτητο υπερσύγχρονο εργοστάσιο με κτιριακές εγκαταστάσεις 7000 m2 σε οικόπεδο 22000 m2. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό παράγει «Βάσεις στήριξης φωτοβολταικών συστημάτων» υψηλής ποιότητας ακρίβειας και αντοχής σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που «πίστεψε» στην καθαρή ενέργεια και από το 2009 έως σήμερα επενδύει σε αυτή, με δικά της (ιδιόκτητα) φωτοβολταϊκά πάρκα.

Η φιλοσοφια μας

Να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που να αντέχουν στο χρόνο και να βασίζονται σε σταθερές βάσεις. Όλοι εμείς στην εταιρία μας, ενεργούμε καθημερινά με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, συστηματική προσπάθεια, προγραμματισμό και ευθύνη για συνεχή αναβάθμιση των προιόντων μας που να καλύπτουν πλήρως τις κατασκευαστικές απαιτήσεις των πελατών μας.

Οι δυνατοτητες μας

Με βιομηχανικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 7000 m2, με μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών και τεχνικών που διαθέτουν μια μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα του μετάλλου η «evag SOLAR» έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους πελάτες της με υψηλής ποιότητας και αντοχής προϊόντα .

Εμπειρια και τεχνογνωσια

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα κοπής, επεξεργασίας και διαμόρφωσης μεταλλικών κατασκευών είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας. Η μέριμνα μας συνεχώς είναι να αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία μας με νέες συνεργασίες και επενδύσεις, με συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση των ανθρώπων μας σε νέες τεχνολογίες και συστήματα παραγωγής.

Η «evag SOLAR» με μια ματια

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο του μετάλλου που χρησιμοποιεί υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και μηχανολογικού εξοπλισμού και κατέχει:

 • Υπερσύγχρονη ιδιοκτήτη μονάδα βιομηχανικής παραγωγής στο κέντρο της ΕΛΛΑΔΑΣ (Καρδίτσα) συνολικής έκτασης 7.000 m2
 • 36 υπερσύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου.
 • 18 εργαζόμενους
 • Μέση ηλικία εργαζομένων 32 έτη
 • Μέση ηλικία εξοπλισμού 5 έτη
 • Κατεργασία εκατοντάδων τόνων μετάλλου ετησίως

Επικοινωνηστε μαζι μας

  Διεύθυνση

  8ο χλμ. Εθνικής οδού
  Καρδίτσας - Αθηνών

  Τηλέφωνα

  τηλ. 24430 24110
  φαξ 24430 29046

  Email

  Στείλτε το email σας στο
  info@evagsolar.gr

  Translate »